Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mostantól megjavulunk, innentő
  2008-09-12 19:29:29, péntek
 
  Mostantól megjavulunk, innentől jó fiúk leszünk!


- avagy A szirénhangok által működtetett politikai vetésforgó! -

2008.09.10.

Az egykoron a költő által papírra vetett, s manapság egyre többször idézett, már-már a klasszikusok kategóriájába tartozó ,,Fogod ám, a kurva anyádat!" mintájára, azt is mondhatnám, hogy egy nagy szart! Dehogy fogtok ti megjavulni, dehogy lesztek ti innentől kezdve jó fiúk! Ugyan mitől is lennétek azok?! Még ha akarnátok, se tudnátok azok lenni!
Önző, a pénzen és a hatalmon kívül mással semmit sem törődő neoliberális szemléletmódotok és világlátásotok ezt ugyanis nem teszi lehetővé.
Újabban politikai elemzések láttak napvilágot, miszerint a nemzetünkben jelenleg is idegen testként regnáló, legtöbb kárt, pusztítást és szenvedést okozó, hétköznapjait egyfajta politikai parazitaként tengető sajátos politikai és gazdasági érdekközösség még akár jól is kijöhet egy, valamely csoda folytán bekövetkező előrehozott választásból.
Tetszik figyelni, ugye? Mán hozzáláttak a nép megdolgozásához! Masszíroznak bennünket, de piszkosul. Eltérően például a Balin szokásos szóhasználattól, attól tartok, hogy kis hazánkban a ,,Happy end*" helyett inkább az ,,anyám én nem ilyen lovat akartam" kezdetű és végű népi kesergő lesz az, amelyik listavezetőként rukkol majd elő a mindennapi közbeszédben.

(*Happy End Massage - urbánus frazeológia= a helyi szóhasználatban az olyan masszázskezelést jelöli, melynek végén a masszőr hölgy a fürge ujjak mozgalom keretein belül kézimunkázással kezelésbe veszi a tapasztalatszerzés rögös útjára lépett férfiember szerszámát, hogy úgy mondjam, örömszerző tevékenység végzése céljából.)

Kissé elkalandoztunk, térjünk hát vissza a hazai vizekre!
Szóval az újabban hivatalosan is szakértővé előlépett (vagy előléptetett?) szirénhangok szerint még akár jól is kijöhetnek egy előrehozott választásból az ország eltökítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett kozmopoliták, ha meg tudják győzni a jó népet, ha el tudják hitetni szerencsétlen adófizető barmok tömegeivel, hogy ez a párt már nem az a párt, hogy mink kérem alássan megújultunk ám, de méghozzá gyökeresen! Bezony! Immáron ismét méltók vagyunk a bizalomra! De még mennyire! Hiszen vettük maguknak a bátorságot és odahagytuk a szegfűmintás utódpártot! Még a végén másodszorra is meghúzzuk azt a zseniális húzást, ami ismét a tökös fenegyerek szerepében tüntet fel bennünket, azaz alkalmatlanság címén másodszor is sikerül kipenderíteni a hatalom bársonyos fotöjéből a hazugságon kapott fő hallja kendet!
Godzillával és a Happy End Massage-on edződött férfiakra kiéhezett konzumhölgyekkel ellentétben tehát ismét elmondhatjuk, hogy NEM a méret a lényeg! Ha nagyon muszáj, ide citálhatnánk a ,,Kicsi a bors, de erős!" kezdetű népi bölcsességet is, ám ha így tennénk, el kéne varrnunk a korrigáló szálat, merthogy kicsinység eltévedtünk a számegyenesen. Ha politikailag - meg úgy általában is - korrekten szeretnénk fogalmazni, a Strabag Demokraták esetében - merthogy róluk van szó, aki eleddig még nem jött volna rá -, szóval ezeknél a dögkeselyűknél valahogy úgy hangzana az ismert mondás, hogy: Kicsi a bors, de rendkívül agyafúrt, mocskosul alávaló, gátlástalanul alattomos és korrupt!
Éppen ezért, ne higgyék el egyetlen szavukat sem!
Ez a párt ugyanaz, vagy talán még rosszabb, mint ami eddig volt! Ugyanolyan pénz- és hataloméhesek!
Az egykori koalíciós társ, a nagy testvér esetében már láttuk, sokszor még az sem elég, ha átfestik a cégért. Ha ugyanazok az öreg, régi és elnyűtt arcok menetelnek az új lobogók és új cégtáblák alatt, akik egyszer már porig égették ezt az országot, sok jóra ne számítsunk! És ha még a cégért sem festik át?
Megteszitek nekünk azt a szívességet, hogy Lári Fári menetet hajtson végre a hatalomból?
Semmi gond, Hölgyeim és Uraim! Rendben van. Köszönjük meg szépen a Strabag Demokratáknak, majd rövid úton küggyük őket a nagyember után! Első nemzeti és állampolgári elragadtatásomban mondanám, hogy rúgjuk ...csán őket úgy, hogy a lábuk sem éri a földet, de nem mondom. Elég lesz annyi is, hogy feltűnés nélkül, szép csendben kiszavazzuk őket a törvényhozás házából. Méghozzá olyan fölényesen, akkora számban, hogy semmiféle informatikai hókusz pókusszal vagy egyéb más, fa testápolókkal felszerelkezett, kocsmaláncban jártas önkéntes szocialista brigádokkal se tudják becsalni magukat a parlamenti patkóba!
Olyan időket élünk, amikor számtalanszor megképződik előttünk a demokrácia totális csődje. Ismét, már nem tudom én hányadszor egy maroknyi kisebbség szava dönt, az egyelőre még csendes, ámbátor egyre morajlóbban zúgolódó többséggel szemben.
Felvetődik persze a kérdés ilyenkor, vajon mennyire életszerű és biztonságos az egy Nemzet, egy állam életben maradása szempontjából, amikor a más kertjébe lopási szándékkal bemászó senkiházi és a Magyar Tudományos Akadémia Elnökének is ugyanannyit ér a szava(zata)?
Pedig ugyanannyit ér!
Ugyanannyit ér annak a szava is, aki megvehető, és ugyanannyit ér annak is, akinek elvei vannak, akinek hite van, s aki kiáll az értékeiért. Egy autót nem vezethetsz el jogosítvány nélkül, de egy országot, úgy tűnik igen! Ha elkövettél valamilyen vétséget, amire a szankció a jogosítványod bevonása, nem ülhetsz többé a volánhoz. Az országra ez úgy tűnik, nem vonatkozik.
És itt van még egy másik érdekesség, szintén a jelzésértékű kategóriából.
Többször is találkozhattunk már ezzel az elmúlt évtizedek során, de most legutóbb az MDF-nél a legszembetűnőbben. Nézzék meg, nincsenek új arcok! Nem engedik, hogy legyenek! Micsoda égbekiáltó botrány, hogy ne mondjam, már-már a skandalum kategóriáját súrolja, hogy egy teljes jogú európai uniós tagállamban, egy magát demokratikus parlamenti pártnak nevező politikai erőben kihívója mer akadni a nagyságos és fényességes tekintetű elnök-asszonynak! Mit képzelnek ezek a taknyos nyikhajok?! Botrány!
Ami pedig a soha eddig nem látott mélyrepülést produkáló posztkommunistákat illeti, valószínűleg még maga Karpov sakknagymester is megirigyelhetné azt a bábutologatást, ami az utóbbi években a Köztársaság tér háza táján végbe ment. Draskovics lassan már Figaro babérjaira tör. Draskovics itt, Draskovics ott, Draskovics mindenütt. A papíron ténylegesen hivatalban lévő pénzügyminiszterbe pedig, akinél állítólag a kassza kulcsa is van, jókorát rúgnak, tovább taszajtva őtet a megaláztatás lejtőjén. Verest a kasszírnő szerepére kárhoztatják, abban a kegyben részesülhet, hogy összeadhatja a tételeket.
Mindeközben a Vidal Sassont is megszégyenítő frizuraváltozatosságot felvonultató Baja Ferenc mosolyog a kamerába a legváratlanabb pillanatokban. Jé! Ez még él? Jól el van a minisztériumok és államtitkárságok zegzugos útvesztőiben.
Mint valamiféle korabeli vetésforgó, úgy működik ez az érdekkapcsolatokkal keresztül-kasul átszőtt jelenlegi ,,magyar" politikai középosztály. Középszerűségük valami egészen megdöbbentő.
Nincsenek új arcok, a régieket rakosgatják ide-oda. A közben felmerülő esetleges fiaskókat pedig csendes közönnyel megpróbálják elsikálni. Mondjuk, azt azért megnézném magamnak, vajon milyen képet vágnak a politikai menedzser szakra beült diplomások, amikor a hazugságiparon edződött középszerűen középfokú Gál Junior tart nekik előadást, teszem azt, a politikai kommunikáció időszerű viselkedés normáiról, a lá ,,köteles beszéd".
Most, hogy a hazánk sorsát meghatározó think-tank-ekben rányomták a pöcsétet a törvényhozói struktúra megváltoztatásának engedélyezésére, most, hogy a Hórihorgas Ripacs rúdja kifelé áll, most kell résen lennünk, de amúgy igazán! Nem elégedhetünk meg fél sikerekkel! Mindent vagy semmit! Párosan szép az élet, küggyük el az egykori koalíciót oda ahova való, a történelem szemétdombjára. Az első ütést már jövőre, az Európai Parlamenti választásokon bevihetjük! És be is kell vinnünk! Még akkor is, ha gyakorlatilag semmi tétje sincs a dolognak! Érezzék, hogy ki az úr a házban! És érezze a Fidesz is! Talán legjobb lesz, ha Morvai Krisztinára szavazunk! Ne érezze úgy ez az eltunyult Gólem sem, hogy nyugodtan ülhet a babérjain!
Vége a bizalomnak! A jó tett helyébe jót várj népmesei fordulat, ami azonban itt fordul, az nem mese gyermek! Hanem az ország sorsa! Tehát ha be is következik, amit oly sokan már meglebegtettek, nevezetesen, hogy ismételten az egykori királycsinálókból kerülnek ki az őt elveszejtők is, rebegjünk hálaimát az Úrnak, mondjunk köszönetet a szemkilövető törpepártnak, de itt egyúttal rögtön érjen is véget a keresztényi könyörületesség, kössük föl a magyar textilt, tartsuk szárazon a puskaport, és húzzuk be a megfelelő helyre azt a nyavalyás x-et!
Addig is, míg erre az országos méretű erőfelmérőre sor kerül, védekezzünk a meggondolatlan szirénhangok ellen! Legjobb lesz, ha beszerzünk egy kis Bilson-vattát! Kiszűri a káros frekvenciákat!
Isten áldja Magyarországot!


A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu


FÚSZ

http://fusz.hu/node/9109
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: konzumhölgyekkel, szemléletmódotok, államtitkárságok, masszázskezelést, szóhasználattól, engedélyezésére, megirigyelhetné, középszerűségük, kézimunkázással, szóhasználatban, felszerelkezett, listavezetőként, megdolgozásához, könyörületesség, találkozhattunk, minisztériumok, elkalandoztunk, hazugságiparon, elévülhetetlen, bábutologatást, meggondolatlan, világlátásotok, meglebegtettek, magyarországot, dögkeselyűknél, alkalmatlanság, sakknagymester, legváratlanabb, szemétdombjára, hétköznapjait, gyakorlatilag, választásokon, érdekközösség, pillanatokban, számtalanszor, szempontjából, szirénhangok által, költő által, klasszikusok kategóriájába, kurva anyádat, nagy szart, hatalmon kívül, nemzetünkben jelenleg, mindennapi közbeszédben, helyi szóhasználatban, olyan masszázskezelést, masszőr hölgy, fürge ujjak, hazai vizekre, újabban hivatalosan, előrehozott választásból, ország eltökítésében, Happy End Massage-on, Strabag Demokraták, Lári Fári, Strabag Demokratáknak, Magyar Tudományos Akadémia Elnökének, Vidal Sassont, Baja Ferenc, Hórihorgas Ripacs, Európai Parlamenti, Morvai Krisztinára,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gábor Dénes gondolata  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  S a dalok tanulsága  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  György napra  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  Bella István: Zsoltár  Föld napja április 22  A fenyő nem szép fa, (...)  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  A Föld napja  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Sokkal bölcsebb a természet,  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Környezetvédelem  Emberként automatikusan értéke...  Egyszerűen  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Volt egy...  Bizonyos kulturális szint nélk...  A hét szűk esztendő  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Esti kép  A keserű igazság  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Aki szeret, annak senki sem id...  Naplemente  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Fodor Ákos költő,  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  A végzet az  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Gondolatok az életről és szere...  A hét szűk esztendő  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pillangó  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Bella István: Zsoltár  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gábor Dénes gondolata 
Bejegyzés Címkék
szirénhangok által, költő által, klasszikusok kategóriájába, kurva anyádat, nagy szart, hatalmon kívül, nemzetünkben jelenleg, mindennapi közbeszédben, helyi szóhasználatban, olyan masszázskezelést, masszőr hölgy, fürge ujjak, hazai vizekre, újabban hivatalosan, előrehozott választásból, ország eltökítésében, szegfűmintás utódpártot, végén másodszorra, zseniális húzást, tökös fenegyerek, hatalom bársonyos, hazugságon kapott, korrigáló szálat, dögkeselyűknél valahogy, ismert mondás, párt ugyanaz, egykori koalíciós, nagy testvér, nagyember után, törvényhozás házából, parlamenti patkóba, demokrácia totális, maroknyi kisebbség, kérdés ilyenkor, állam életben, jogosítványod bevonása, másik érdekesség, jelzésértékű kategóriából, elmúlt évtizedek, skandalum kategóriáját, teljes jogú, magát demokratikus, taknyos nyikhajok, soha eddig, utóbbi években, papíron ténylegesen, kassza kulcsa, megaláztatás lejtőjén, kasszírnő szerepére, kegyben részesülhet, legváratlanabb pillanatokban, régieket rakosgatják, közben felmerülő, politikai menedzser, hazugságiparon edződött, politikai kommunikáció, hazánk sorsát, törvényhozói struktúra, egykori koalíciót, történelem szemétdombjára, első ütést, eltunyult Gólem, ország sorsa, egykori királycsinálókból, szemkilövető törpepártnak, keresztényi könyörületesség, magyar textilt, megfelelő helyre, nyavalyás x-et, országos méretű, meggondolatlan szirénhangok, káros frekvenciákat, szocialista nagyváros, konzumhölgyekkel, szemléletmódotok, államtitkárságok, masszázskezelést, szóhasználattól, engedélyezésére, megirigyelhetné, középszerűségük, kézimunkázással, szóhasználatban, felszerelkezett, listavezetőként, megdolgozásához, könyörületesség, találkozhattunk, minisztériumok, elkalandoztunk, hazugságiparon, elévülhetetlen, bábutologatást, meggondolatlan, világlátásotok, meglebegtettek, magyarországot, dögkeselyűknél, alkalmatlanság, sakknagymester, legváratlanabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.